Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V REDU Več o piškotkih...

Naj vas ne bo strah uvedbe e-računov!
 

Tako je na konferenci časnika Finance in Halcoma več kot 430 udeležencem zatrdila Aleksandra Miklavčič, prva dama uprave za javna plačila.
 
Prvega januarja prihodnje leto bodo morali vsi proračunski uporabniki (teh je pri nas več kot 2.800) račune prejemati in izdajati v elektronski obliki. Kako se je javna uprava pripravila na sodobno in cenejše poslovanje sta udeležencem v kongresnem centru na Brdu pri Kranju pojasnila minister Gregor Virant in Aleksandra Miklavčič, generalna direktorica Uprave za javna plačila.
 
Več o dogajanju si preberite tukaj  

 

 Gregor Virant:
"Projekt e-račun ima v celotni slovenski e-upravi izjemno pomembno vlogo. Začelo se je leta 2000 z ustanovitvijo CVI, ki je prispeval k temu, da so mednarodni rejtingi Slovenije zrasli. Leta 2007 je bila Slovenija pri e-storitvah za državljane druga najuspešnejša država v EU.
"
Več tukaj
 


Pozdravljeni!

Od 1. 1. 2015 naprej bodo proračunski uporabniki prejemali račune izključno v elektronski obliki. To je pomemben korak za večjo učinkovitost slovenskega gospodarstva. Izkušnje drugih EU držav kažejo, da se uporaba eRačunov prične hitreje povečevati šele takrat, ko država prične z obvezno uporabo. Zakaj je konferenca pomembna za vas, ki ste odgovorni za poslovanje svoje družbe? Več

Matjaž Čadež, predsednik upravnega odbora Halcoma
   
Logo Finance

© 2014 Časnik Finance, d. o. o. Poslovna akademija Finance

| POSLOVNA AKADEMIJA | FINANCE