Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V REDU Več o piškotkih...


 
Orodje v oblaku BCSocial je najpodjetniška ideja 2014
 
 BCSocial sodi med redka orodja v oblaku, ki na enem mestu združijo vse razprave in informacije iz različnih orodij in zalednih sistemov. Z BCSocialom, ki so ga razvili v podjetju Marg inženiring z Brezovice pri Ljubljani, si lahko zaposleni delijo dokumente, potrjujejo račune, delajo pri projektih, vodijo sestanke in komunicirajo bolj učinkovito, kot bi to počeli po e-pošti in z ločenim shranjevanjem dokumentov na spletu. Direktor pa je s tem orodjem stalno v stiku s podjetjem in ga vodi na daljavo, od koderkoli in kadarkoli. Ker je sodobno in uporabno orodje s potencialom za svetovni trg, smo ga na Financah - tudi s spletnim glasovanjem bralcev -izbrali za najpodjetniško idejo 2014.
                                
Več o dogajanju si oglejte tukaj .
Sponzorja izbora

 

Z nami so bili:

 Matej Golob, 30Lean

 Tilen Travnik, D·Labs

 Jaka Vadnjal, GEA College

 mag. Janko Burgar, državni sekretar na ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo
Najpodjetniška ideja 2014/15

 V uredništvu Financ že začenjamo lov na kandidate za novo sezono, med katerimi bomo prihodnje leto s spletnim glasovanjem bralcev in presojo uredniške komisije izbrali zmagovalca Najpodjetniške ideje 2015.

Dodatne info:
 

Oglejte si 10 finalistov za nagrado Najpodjetniška ideja 2013/2014!


 

Izjave preteklih nominirancev in
zmagovalcev izbora:


Finance ©2014 Časnik Finance, d. o. o. Poslovna akademija Finance | POSLOVNA AKADEMIJA | FINANCE