Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V REDU Več o piškotkih...

Tudi »molzenje« rastlin lahko pomeni boljši jutri
 

 Kaj se lahko naučimo iz nizozemskih izkušenj na področju inovacij, ki iščejo odgovore na svetovne izzive? S tem vprašanjem so se ukvarjali nizozemski in slovenski inovatorji na dogodku, ki ga je Poslovna akademija Finance organizirala v sodelovanju z Veleposlaništvom Kraljevine Nizozemske in je potekal sočasno z dogodkom na Nizozemskem. Ob tem so inovatorji predstavili svoje izume, s katerimi želijo spremeniti svet in družbo na bolje.

V okviru dogodka so se predstavili vrhunski slovenski inovatorji: Jernej Prelac, inovator, dr. Janez Mavri, Kemijski inštitut, Joep Hendricks, nizozemski inovacijski arhitekt, dr. Borut Kirn, Primarius. Več o dogajanju si lahko preberete tukaj Vabimo pa vas tudi k ogledu video posnetkov z dogodka .
TEDxBinnenhof , katerega partner je Veleposlaništvo Kraljevine Nizozemske v Ljubljani je potekal
31. marca v Haagu
.

Mi smo vam omogočili prenos dogodka v živo v kombinaciji s predstavitvami slovenskih inovatorjev!

Fotogalerija


Pokrovitelj dogodka

 
Pieter Langenberg,
veleposlanik Kraljevine Nizozemske v SlovenijiVeseli me, da je Veleposlaništvo Kraljevine Nizozemske v Ljubljani partner pomembnega dogodka TEDxBinnenhof, Global Challenges| Dutch Solutions, ki bo potekal 31. marca v Haagu na Nizozemskem.  V Ljubljani bomo na ta dan omogočili prenos predstavitev najnovejših nizozemskih inovacij in inovativnih pristopov s področja zdravja, kakovosti življenja in  varne ter samozadostne preskrbe s hrano. Predstavljene bodo inovacije, ki ponujajo rešitve na izzive modernega sveta, s katerimi se vsi soočamo. Kako organizirati zdravstveno varstvo starajočega se dela prebivalstva? Kako zagotoviti zdravje za dolgo življenje in dobro počutje ljudi? Kako zagotoviti zadostne količine varne, zdrave in kakovostne hrane? Kratkim predstavitvam bo sledila diskusija inovatorjev, raziskovalcev in podjetnikov. Diskusija za odprto inovacijo. Močno verjamem, da je odprt proces ustvarjanja, brez meja, ključ do sodelovanja v raziskavah  in razvoju in s tem do komercialnega uspeha. Obetam si živahno in plodno razpravo in vsem skupaj želim prihodnje uspešno sodelovanje.
   
Logo Finance

© 2014 Časnik Finance, d. o. o. Poslovna akademija Finance

| POSLOVNA AKADEMIJA | FINANCE