Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V REDU Več o piškotkih...

Samo ideje niso dovolj, treba jih je razvijati
 

Mala podjetja lahko uspejo, če znajo in želijo zagrabiti priložnosti ter vedo, kaj želijo prodajati in komu.

Za uspeh so ključne kompleksne ideje in elektronika danes nima meja, je svoj pogled na pot do uspeha podjetja pojasnil Igor Gornik iz podjetja Elgoline, ki je med dobavitelji hadronskega trkalnika v švicarskem Cernu. Na Notranjskem forumu časnika Finance v Cerknici so podjetniki in župani govorili o tem, kako pospeševati razvoj malih podjetij in mobilnost zaposlenih. 

                              Več o dogajanju na Notranjskem forumu tukaj .

Spored forumov 2013


Za nami:
 6.3. Spodnjepodravski
 10.4. Obalno-kraški
 16.5. Osrednjeslovenski
 19.6. Mariborski
 25.9. Dolenjski
 23.10. Gorenjski

 26.11. Notranjski forum
 11.12. Podjetniški forum

Generalni pokrovitelj forumov


Na forumih nas spremljajo

 

Spoštovani,

leto 2013 prinaša zahtevne gospodarske razmere, a hkrati odpira priložnosti za krepitev podjetniške kulture in iskanje rešitev za varnejšo prihodnost. Tudi preko različnih forumov ponuja možnosti za razmislek o spodbujanju gospodarske rasti, načinih za večjo povezanost med lokalnim okoljem in podjetji ter dvigu kakovosti življenja. V Zavarovalnici Triglav se zavedamo pomena lokalnega razvoja, zato smo tudi letos pokrovitelj regionalnih forumov. Da je mogoče dosegati dobre rezultate tudi v turbulentnih časih, dokazujemo v Skupini Triglav. Z uveljavljanjem primarne strateške usmeritve - maksimiranjem dobičkonosnosti poslovanja - in osredotočenostjo na osnovno dejavnost smo uspeli ublažiti makroekonomske razmere in njihove vplive na poslovanje. Zadržali smo visoko raven finančne stabilnosti in dobičkonosnosti. Verjamemo, da je mogoče s premišljenim, predanim in trdim delom uspeti, spodbuditi razvoj poslovanja in dosegati boljše pogoje za živjenje in delo.

                   Zavarovalnica Triglav

             
 

PA logo ©2011 Časnik Finance, d. o. o. Poslovna akademija Finance | POSLOVNA AKADEMIJA | FINANCE