Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V REDU Več o piškotkih...

 
                   
                                                    
Logaški forum
                           torek, 4. marca 2013, Logatec, Narodni dom Logatec

                                       Program   /  Video: Primeri dobre prakse   

   

  V Logatcu ne manjka zamisli za okrevanje po žledolomu
  (Petra Šubic, Finance)

  Logaški forum, ki je privabil 130 podjetnikov iz notranjsko-kraške regije, se je začel z zahvalo gasilcem za njihovo požrtvovalno pomoč ob ledeni ujmi.

  Gasilski zvezi Logatec je Časnik Finance doniral dva tisoč evrov. Porabili jih bodo za novo opremo, da bodo nadomestili tisto, ki so jo ob zadnji intervenciji poškodovali, je povedal Anton Čuk, predsednik logaških gasilcev.

  Direktor Časnika Finance Peter Frankl je logaškim gasilcem doniral
  ček za dva tisoč evrov, ki jih bodo po besedah prejemnika
  Antona Čuka
  namenili za zamenjavo
  poškodovane opreme. Foto: Jure Makovec


  Ledena ujma je poškodovala 500 tisoč hektarjev gozdov, kar je 40 odstotkov vseh gozdov. Minister za kmetijstvo in okolje Dejan Židan je dejal, da država ustanavlja podjetje za odkup neprodanih presežkov lesa, ki bo po optimističnem scenariju lahko zaživelo v dveh mesecih.

  O prihodnosti lesne industrije so razpravljali Franc Pohleven z ljubljanske biotehniške fakultete, Damjan Oražem z zavoda za gozdove ter Jože Jurša z ministrstva za kmetijstvo in okolje.

  Kot prvo od treh dobrih podjetij v regiji se je predstavilo družinsko podjetje Alpfrigo. Maloserijske in nišne hladilne naprave za poslovne uporabnike izvaža v 20 držav, največ v Nemčijo, pravi prokuristka Tatjana Nastran. V nizkoenergijski gradnji vidi priložnost podjetje Okna in vrata Nagode. Kupcem pomagajo tudi pridobiti subvencijo ekosklada, je povedal direktor Janez Nagode. Tudi podjetje Barko deluje v ekologiji. Zbirajo odpadne surovine, ki jih izvažajo predvsem v Italijo, pravi Gregor Srakar, direktor Barka.    Preberite tudi:


   
   
  PA logo ©2013 Časnik Finance, d. o. o. Poslovna akademija Finance | POSLOVNA AKADEMIJA | FINANCE