Kartica zvestobe Poslovne akademije Finance prinaša vsem imetnikom najrazličnejše ugodnosti in priložnosti pod posebnimi pogoji. Za vašo zvestobo pripravljamo razširjen paket ugodnosti, o katerih vas bomo obveščali sproti.

Kartico zvestobe Poslovne akademije Financ prejmejo vsi, ki so se od leta 2007 dalje udeležili vsaj enega seminarja ali konference, ki jih organizira Poslovna akademija.

Imetnikom kartice zvestobe Poslovna akademija Finance omogoča naslednje ugodnosti:

Poslovna akademija  
 • Vsem, ki ste se v letu 2012 udeležili izobraževanj Poslovne akademije 4-krat, vam letos ponujamo en brezplačen obisk enodnevnega seminarskega izobraževanja po izbiri.
 • Vsem, ki ste se v letu 2012 udeležili izobraževanj Poslovne akademije 3-krat, vam letos ponujamo 30-odstotni popust pri plačilu kotizacije za naslednji seminar.
 • Vsem, ki ste se v letu 2011 udeležili izobraževanj Poslovne akademije 2-krat, vam letos ponujamo 20-odstotni popust pri plačilu kotizacije za naslednji seminar.

Zgoraj navedeni popusti ne veljajo za konference.

Kartica zvestobe vam trenutno prinaša naslednje ugodnosti tudi pri koriščenju storitev restavracije Pri Levu in kavarne Unionski vrt, iBon, Bonitete.si in Sunny Studia:

Restaurant-Pri-Levu-Logo-160.1366140189.jpg
 
 • Za imetnike kartice zvestobe Poslovne akademije so v ljubljanski restavraciji »Pri Levu« in letni restavraciji in kavarni »Unionski vrt« pripravili 15 odstotni popust na celotno à la carte ponudbo hrane in pijače, kot tudi na ponudbo dnevnih kosil.
 • Popust velja tudi v restavraciji »Smrekarjev hram«, ki po poletnem premoru vnovič svoja vrata odpira septembra. Vabimo vas, da si celotno ponudbo ogledate na spletni strani www.prilevu.si in www.gh-union.si.
iBon  
 • 10-odstotni popust pri nakupu paketa iBON.
iBon paket lahko naročite na: , zraven pa pripišite tudi številko vaše kartice.
Sunny studio  
 • 10-odstotni popust pri mesečni karti za fitnes,
 • 10-odstotni popust pri nakupu kombinirane karte,
 • 10-odstotni popust pri nakupu karte SPA in fitnes.


Kdo lahko koristi kartico zvestobe Poslovne akademije Financ?

Kartico zvestobe lahko koristi samo naslovnik kartice. Ob obisku Sunny Studia ali ob prijavi na seminar Poslovne akademije Financ mora imetnik poleg kartice predložiti tudi osebni dokument. Pri naročilu paketov Bonitete.si ali iBon ni treba predložiti dokumenta, morajo pa na naročilo, ki ga pošljejo po e-pošti na naslov oziroma , pripisati številko kartice.

Kam lahko sporočim spremembe podatkov na kartici ali naslovim morebitna vprašanja?

Kakršnekoli spremembe podatkov na kartici sporočite na naslov , prav tako kot tudi vsa vprašanja, ki jih imate v zvezi z uporabo kartice zaupanja. Za vas smo dosegljivi tudi na telefonski številki 01/30 91 475.

Izguba kartice

Če se vam zgodi, da kartico zvestobe Poslovne akademije Financ izgubite, potem:

 • izgubo nemudoma sporočite na e-poštni naslov . Pri tem navedite ime in priimek osebe, na katero je bila kartica izdana, in datum, kdaj ste kartico izgubili.
 • na naslovu lahko tudi naročite duplikat kartice, račun za izdajo nove kartice (20 evrov) pa vam bomo poslali po pošti.
 • če najdete tujo izgubljeno kartico, jo prosimo pošljite po pošti na naslov: Poslovna akademija Financ, Dalmatinova 2, .

dodatne informacije lahko dobite na telefonski številki 01/30 91 477.

 

        FOTO FOTO FOTO REVIJA
       
        62. Marketinški fokus Pametno poslovanje 6. Prodaja in marketing na policah Jesenski Akademček